ASTROLOGIKON

 

Astrologisk Selskab søsatte i 2012 et nyt medlemsblad, Astrologikon. Fødslen skete den 28. juli 2012 kl. 17:50 i Hasle på Bornholm. Det udsendes gratis til alle medlemmer.

ASTROLOGIKON er ASTROLOGISK SELSKABS TIDSSKRIFT – og det rummer ‘alt astrologisk’, som det græske navn betyder. Her udveksler astrologer erfaringer om alt det vældige, der brydes i astrologien netop nu. Samtlige numre findes på medlemssiderne , som kræver password at komme ind på.

ASTROLOGIKON samler op på og supplerer den løbende udveksling på Astrologisk Selskabs debatside på Facebook. Tidsskriftet fastholder og uddyber debattemaer, der ellers kunne forsvinde i flodbølgen af meninger, som løber igennem Facebook.

.

ASTROLOGIKON er et e-Tidsskrift (pdf-format), der udsendes gratis til alle medlemmer af Selskabet, når der er stof nok til et blad.

ASTROLOGIKON kan læses af alle apparater, der kan komme på internettet. Det være sig stationære eller bærbare pc’er og mac’er, tablet-computere eller smartphones – og uanset styresystem (Windows, OSX, iOS, Android … hvad har vi …)

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.