ASTROLOGIKON

 

Astrologisk Selskab søsatte i 2012 et nyt medlemsblad, Astrologikon. Fødslen skete den 28. juli 2012 kl. 17:50 i Hasle på Bornholm. Det udsendes gratis til alle medlemmer.

ASTROLOGIKON er ASTROLOGISK SELSKABS TIDSSKRIFT – og det rummer ‘alt astrologisk’, som det græske navn betyder. Her udveksler astrologer erfaringer om alt det vældige, der brydes i astrologien netop nu. Samtlige numre findes på medlemssiderne , som kræver password at komme ind på.

ASTROLOGIKON samler op på og supplerer den løbende udveksling på Astrologisk Selskabs debatside på Facebook. Tidsskriftet fastholder og uddyber debattemaer, der ellers kunne forsvinde i flodbølgen af meninger, som løber igennem Facebook.

.

ASTROLOGIKON er et e-Tidsskrift (pdf-format), der udsendes gratis til alle medlemmer af Selskabet, når der er stof nok til et blad.

ASTROLOGIKON kan læses af alle apparater, der kan komme på internettet. Det være sig stationære eller bærbare pc’er og mac’er, tablet-computere eller smartphones – og uanset styresystem (Windows, OSX, iOS, Android … hvad har vi …)

TIL TOPPEN

4 tanker om "ASTROLOGIKON"

 1. Hej er der sket en smutter med linket til Astrologikon. Når jeg trykker på billedet kommer der intet frem. Jeg plejer da aldrig at skulle indtaste en kode før jeg kan læse bladet- Iøvrigt hvad er koden

 2. Jeg kunne ikke på “normal” vis åbne Astrologikon, hvad jeg plejer at kunne. Heldigvis kunne jeg åbne den på medlemssiden. Jeg mener at have betalt.
  MVH
  Karin

 3. Hej Kammilla,

  Som medlem har du fået tilsendt et kodeord til medlemssiderne. Astrologikon er et medlemsblad, så derfor skal du logge på for at kunne læse det nye Astrologikon. Her kan du også læse de tidligere udkomne numre.
  I udsendelsen af mailen er der ikke i denne omgang blevet lavet direkte link til medlemsbladet, men link til siden hvor det ligger.

  Venlig hilsen
  Ditte Andreasson

 4. Hej Karin,

  Ja, du har betalt – ellers havde du ikke fået mailen om at du kan hente Astrologikon.
  Nyhedsbrevet kan udsendes på flere måder – og denne gang blev det med link til medlemssiderne…

  Venlig hilsen
  Ditte Andreasson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.