Workshops

Catrine HåkanssonEt nyt tiltag har fået sin spæde begyndelse i Astrologisk Selskab!
For at udbrede kendskabet til Astrologisk Selskab, vil vi her i dette efterår arrangere nogle workshops. Der vil være to workshops primært for fjernestuderende på Astrologisk Akademi, der nu får mulighed for at møde hinanden. Der vil være cases og en masse astrologisk udveksling og mødet vil samtidig give mulighed for at danne studiegrupper, der vil lette studiet på Akademiet.
Der er også arrangeret en workshop i forbindelse med tydning, hvor træning i horoskoptydning er i fokus. Denne workshop er for alle astrologiinteresserede.

Catrine Håkansson er tovholder til disse arrangementer.

Alle workshops foregår i Astrologihuset. Priser og tidspunkt er angivet ved den enkelte workshop. Se nedenfor.

Astrologisk Selskab
c/o
AstrologiHuset,
Teglværksgade 37, 4. sal (elevator)
2100 Kbh Ø

Tilmelding og betaling
Der kan max. være 20 deltagere. Din tilmelding tæller først når vi har modtaget din betaling. Betaling kan foregå via MobilePay eller bankoverførsel. HUSK at sende en mail til vores kasserer, hvor du angiver hvilken workshop du tilmelder dig.

Merkur Bank (8401) 118 0209
MobilePay 16 858Søndag den 6. september fra kl. 10 – 15 – lokale X

Workshop for fjernstuderende på Semester 1 (Astrologisk Akademi)

Her kan du møde andre fjernstuderende fra holdet til en dag i Astrologihuset, hvor du kan øve dig i at anvende den tydning, du har lært på uddannelsens første to dage og få set på dit eget horoskop. Workshoppen vil foregå i lokale X, der hvor den normale undervisning foregår, men Claus deltager ikke den dag. Arrangement er tænkt som en mulighed for, at du kan lære de andre fjernstuderende at kende, så du eventuelt kan finde nogen at danne studiegruppe med. Som arrangør af dagen vil Astrologisk Selskab også introducere dig til de mange gode tilbud foreningen har for at komme til foredrag, workshops og temadage eller benytte dig af Astrobio, som er videooptagelser af alle tidligere foredrag. Du får lejlighed til at komme i Astrologihusets boghandel, hvis du mangler bøger til uddannelsen. Du bedes medbringe dit horoskop i 3 eksemplarer samt frokost. Der er også mulighed for at handle i nærheden eller gå på café.

Vi glæder os til at se dig!

Pris 250 kr.


Lørdag den 10. oktober fra kl. 10 – 15 – lokale A + B

Workshop for fjernstuderende på Semester 2 (Astrologisk Akademi)

Her kan du mødes med andre fjernstuderende fra holdet til en dag i Astrologihuset, hvor du kan øve dig i at anvende den tydning, du har lært, og få set på dit eget horoskop. Claus deltager ikke den dag, men du har mulighed for at netværke og eventuelt finde nogen at danne studiegruppe med. Du får også lejlighed til at komme i Astrologihusets boghandel, hvis du mangler bøger til uddannelsen. Astrologisk Selskab vil introducere dig til de mange gode tilbud foreningen har for at komme til foredrag, workshops og temadage eller benytte dig af Astrobio, som er videooptagelser af alle tidligere foredrag. Du bedes medbringe dit horoskop i 3 eksemplarer samt frokost. Der er også mulighed for at handle i nærheden eller gå på café. 

Vi glæder os til at se dig!

Pris 250 kr.


Torsdag den 19. november fra kl. 17 – 20 – lokale X

Workshop – Træning i tydning

Denne workshop er for alle, som har lyst til at få mere træning i at tyde et horoskop i hyggeligt samvær med andre astrologiinteresserede. Workshoppen vil foregå i små grupper eller som pararbejde, hvor vi øver os i at tyde hinandens horoskoper. Arrangementet er en god anledning til at netværke og lære hinanden bedre at kende. Workshoppen er for alle astrologiinteresserede. Det forventes derfor ikke, at du kan tyde et horoskop på forhånd, men at du har lyst til at få trænet din astrologimuskel og byde ind med det, du kan. Du bedes medbringe dit horoskop i 3 eksemplarer, da ikke alle har mulighed for at tage computer med.

Pris 150 kr.
Der vil være et let traktement: kaffe, te, kage/kiks, frugt.