Info

Astrologihuset-425x213Astrologisk Selskab er landets største astrologiske forening og bor i AstrologihusetTeglværksgade 37 på Østerbro i København.

Desuden driver vi en netbiograf, Astrobio, med video-optagelser af alle foredrag, som kan ses hvorsomhelst og nårsomhelst af alle vore medlemmer. Plus en netradio med en sværm af gode udsendelser. Plus et fagtidsskrift, Astrologikon, med det nyeste om astrologiens udvikling … jojo, vi er om os.

Selskabet har ca. hundrede medlemmer, fordelt over hele landet. Der er adgang for alle interesserede, og vi gør, hvad vi kan, for at holde dig ajour med udviklingen inden for astrologien.

Indmeldelse sker ved bankoverførsel med tydelig angivelse af navn, adresse, email og evt. telefonnummer. Du kan også betale i indgangen til et arrangement – nu også med MobilePay.

Merkur Bank (8401) 118 0209

MobilePay 16 858

Har du spørgsmål kan du evt. skrive ">en mail.

Alle vore ydelser er momsfrie  


Astro-debat

likeSelskabet har en debatside på facebook, hvor der bliver diskuteret om alt vedrørende astrologi. Alle er velkomne til at spørge og fortælle. Debatten har åbent døgnet rundt, men er normalt på lavt blus om sommeren (15. juni til 1. august) samt i julemåneden.

TIL TOPPEN