Café-aftener

Onsdage ved Aase Kærgaard
Mandage ved Kim Dam Petersen

Mød op som medlem eller gæst – kræver ingen tilmelding!

Caféerne varer 2 timer. Den første time gennemgås dagens tema, og efter pausen vil der være mulighed for at kigge på deltagerhoroskoper. Se datoerne nedenfor.

I onsdags-cafeer gennemgås horoskoper fra en personlig vinkel.

Kim Dam Petersen

I de esoteriske mandags-cafeer gennemgås én af deltagernes horoskop både personligt og sjælshoroskopet set fra et esoterisk synspunkt.
Det aktuelle horoskop annonceres en uge i forvejen på Astrologisk Selskabs hjemmeside, så det er muligt at forberede sig til gennemgangen.
Horoskopets ejer vil være ukendt (blindhoroskop) under gennemgangen for at undgå der blandes forudviden om personen ind i tydningen. Efter gennemgangen er der åben dialog med ejeren.
Giv mig besked via Facebook eller Live Horoscopes kontaktside, hvis I har lyst til at stille jeres horoskop til rådighed. Kim Dam Petersen kontakter jer et par uger før det bliver gennemgået.

Alt foregår i lokale X i
AstrologiHuset,
Teglværksgade 37
2100 Kbh Ø

Tid kl 17.00 – 19.00 
Caféen varer et par timer med en kort pause efter en times tid.


SOMMER 2022 – Glæd dig, for inden længe lægges der nye café-arrangementer op på siden 


TIDLIGERE CAFÈ-ARRANGEMENTER 2022

Mandag d. 16. maj

4. + 5. stråle

De to “bevidsthed” stråler: 4. og 5. stråle: hvad repræsenterer de hver især – og hvad repræsenterer de i fællesskab. Jeg har nogle bud – og jeg håber at de fremmødte har nogle bud så vi kan få en god dialog.


Onsdag d. 11. maj

Saturns cyklus

Planeten Saturn befinder sig for tiden i Vandbæreren, hvor den vil være frem til marts 2023. Den bevæger sig videre ind i Fiskene næsten samtidig med, at Pluto kortvarigt kigger ind i Vandbæreren. Men hvad er Saturns rolle egentlig i den enkeltes horoskop? Det vil vi se nærmere på ud fra den cyklus, hvor den hen gennem livet danner aspekter til sin egen position i fødselshoroskopet. Vi vil se på horoskopeksempler, og efter pausen evt. også på deltagernes horoskoper


Mandag d. 11. april

3. + 7. stråle

De to “manifestation” stråler: 3. og 7. stråle: hvad repræsenterer de hver især – og hvad repræsenterer de i fællesskab. Jeg har nogle bud – og jeg håber at de fremmødte har nogle bud så vi kan få en god dialog.

Horoskopet der vil indgå i tydningen: Kvinde: 2. Juli, 1955 kl. 16:06 på Rigshospitalet i København


Seneste arrangement står først:

Onsdag d. 6. april

Jupiter møder Neptun

Den 12. april går Jupiter i konjunktion med Neptun i Fiskenes tegn, det tegn hvor de er gammel og ny hersker. De to planeter mødes med 13-14 års mellemrum, sidste gang i Stenbukkens tegn i november 2008, som jo var året, hvor der brød en stor krise løs. Men denne gang står de ekstra stærkt i deres eget tegn, så hvad mon det kan betyde?

Vi vil se nærmere på, hvad der rører sig omkring os omkring dette tidspunkt, hvor hjerte og smerte rimer på hinanden. Igen med horoskopeksempler, og efter pausen gerne deltagerhoroskoper.

 

Mandag d. 14. marts

2. + 6. stråle

De to “sociale” stråler: 2. og 6. stråle: hvad repræsenterer de hver især – og hvad repræsenterer de i fællesskab. Jeg har nogle bud – og jeg håber at de fremmødte har nogle bud så vi kan få en god dialog.


Onsdag d. 9. marts

Dværgplaneter som højere oktaver

Det er stadig en spændende udfordring for astrologerne at tyde de nyfundne dværgplaneter. En vej at gå er at se på dem som højere bevidsthedsniveauer af nogle af de velkendte planeter, altså i højere grad forbundet med den sjælelige og åndelige dimension af livet. At fx Makemake er en højere oktav af Uranus, som igen er en højere oktav af Merkur.

I denne cafe vil vi se på nogle af dværgplaneterne ud fra denne synsvinkel. Vi vil se på et par horoskopeksempler, og efter pausen måske på et eller to deltagerhoroskoper.


Onsdag d. 9. februar

Virus og planeten Mars

Det viser sig nu, at vi har undervurderet den magt, som coronavirus har. I denne cafe vil vi se på virus som et fænomen, der er forbundet med planeten Mars. Udgangspunktet er menneskehedens horoskop (Neptun/Plutos cyklus) og den kendsgerning, at det vi møder altid er fortrængte skyggesider af os selv. Vi vil se på historiske fortilfælde med samme aggressive Marsposition.

Efter pausen kan vi se nærmere på Mars i et par deltagerhoroskoper.


Mandag d. 14. februar

De nye dværgplaneter som vejledere på den indre vej

Vi vil se på en “sløjfe”-model, som Claus Houlberg har beskrevet. Den omhandler de nye dværgplaneter, som kan bruges som vejvisere til at forstå den proces, der foregår når man begynder at vandre den indre vej – og når man er kommet lidt længere ind på den. Caféen er en “genudsendelse” af den der blev aflyst i december på grund af sygdom.

Vi vil kigge på samme horoskop, der blev annonceret i december: Kvinde: født i København d. 1. August 1954 kl. 00:45.


Alt foregår i lokale X i AstrologiHuset.

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.