Café-aftener

Onsdage ved Aase Kærgaard
Mandage ved Kim Dam Petersen 

Caféerne varer 2 timer. Den første time gennemgås dagens tema, og efter pausen vil der være mulighed for at kigge på deltagerhoroskoper. I onsdags-cafeer gennemgås horoskoper fra en personlig vinkel.

I de esoteriske mandags-cafeer gennemgås én af deltagernes horoskop både personligt og sjælshoroskopet set fra et esoterisk synspunkt.
Det aktuelle horoskop annonceres en uge i forvejen på Astrologisk Selskabs hjemmeside, så det er muligt at forberede sig til gennemgangen.
Kim Dam PetersenHoroskopets ejer vil være ukendt (blindhoroskop) under gennemgangen for at undgå der blandes forudviden om personen ind i tydningen. Efter gennemgangen er der åben dialog med ejeren.
Giv mig besked via Facebook eller Live Horoscopes kontaktside, hvis I har lyst til at stille jeres horoskop til rådighed. Kim Dam Petersen kontakter jer et par uger før det bliver gennemgået.

Alt foregår i lokale X i
AstrologiHuset,
Teglværksgade 37
2100 Kbh Ø

Tid kl 17.00 – 19.00 
Caféen varer et par timer med en kort pause efter en times tid.

Gratis for fag-medlem
Normalt og Studie medlem 50 kr.
Astrobio-medlem og gæster 100 kr.


EFTERÅR  2020 Onsdag d. 9. september

Jupiter i mødet med Pluto og Saturn

Astrologisk interesserede har haft stort fokus på mødet mellem Saturn og Pluto i Stenbukken den 12. januar i år. Ikke mindst efter at det blev klart, at udfordringen var en pandemi.

Mindre opmærksomhed har det fået, at Jupiter året igennem danner ikke mindre end tre konjunktioner med Pluto, for så til sidst at mødes med Saturn i december. Vi vil kaste et blik på, hvad det mon har af betydning, både mundant og i personlige horoskoper.

Som sædvanlig vil der efter pausen være mulighed for at kigge på deltagerhoroskoper.


Mandag d. 14. september

Månen på de tre bevidsthedslag

Vi vil se på hvordan Månen skifter karakter alt efter om den betragtes fra et personligt, sjæleligt eller åndeligt synspunkt. Månens herskere (og deres modstående tegn) under de forskellige synspunkter vil blive brugt som en nøgle for at få en dybere forståelse af Månens forskellige sider. Desuden vil vi se på Månens kvaliteter, som medhersker over 4. stråle.

Efter pausen vil vi kigge på horoskopet for en af deltagerne.

Køn: Kvinde.
Født: 27.08.1941 kl. 08.31.00 i Roskilde.


Onsdag d. 14. oktober

Makemake – alenehed /ensomhed

Når vi går ind på den indre vej, har vi i en bestemt fase brug for at kunne stå på egne ben og gå alene. Hvad det nærmere handler om for os hver især kan vi se, når vi kigger på, hvor den nyfundne dværgplanet Makemake står i vores horoskop. Men det er ikke så nemt at tackle den situation, hvor man er nødt til at klare sig selv, og nogle farer vild undervejs.

Det vil vi se et par eksempler på, og efter pausen er der mulighed for at kigge på et par deltageres horoskoper, hvis man vil.


Mandag d. 19. oktober

Solen på de tre bevidsthedslag

Vi vil se på hvordan Solen skifter karakter alt efter om den betragtes fra et personligt, sjæleligt eller åndeligt synspunkt. Solens herskere (og deres modstående tegn) under de forskellige synspunkter vil blive brugt som en nøgle for at få en dybere forståelse af Solens forskellige sider. Desuden vil vi se på Solens kvaliteter, som medhersker over 1. stråle.

Efter pausen vil vi kigge på horoskopet for en af deltagerne. Skriv til mig hvis I har lyst til at stille jeres horoskop til rådighed. Horoskopet vil blive annonceret en uge før.

Køn: Kvinde.
Født  d. 22 juli. 1957 kl. 4:40 i Kolding. (AC: 2°51′37″ Løve)

 


Onsdag d. 11. november

Angst – ses det i horoskopet?

Mange mennesker er i denne tid følelsesmæssigt voldsomt udfordrede. Tilstande af angst, stress og lede ved livet præger paradoksalt nok folk i alle aldre og situationer, og det i et samfund, der er blevet udnævnt til at være et af verdens lykkeligste. Kan vi mon bruge astrologien til at se, hvor skoen trykker, og måske endda til at hjælpe folk til at finde livsglæden?

Vi kigger på et par eksempler, og gerne også et par af deltagernes horoskoper.


Mandag d. 16. november

Ceres på de tre bevidsthedslag

Vi vil se på hvordan Ceres skifter karakter alt efter om den betragtes fra et personligt, sjæleligt eller åndeligt synspunkt. Ceres har ikke nogen herskere i den traditionelle astrologi, men Claus Houlberg er kommet med forslag til herskere fra et personligt og sjæleligt synspunkt – og har desuden et forslag med Ceres som medhersker over 7. stråle. Endelig vil vi se på Ceres kvaliteter fra et Martinus kosmologisk synspunkt.

Efter pausen vil vi kigge på horoskopet for en af deltagerne. Skriv til mig hvis I har lyst til at stille jeres horoskop til rådighed. Horoskopet vil blive annonceret en uge før.

Køn: Kvinde.
Født. d. 7 November, 1943 kl. 0:23 i Navr, Danmark.

 


Onsdag d. 9. december

De 12 hellige nætters gåde.

Den tyske astrolog Reinhardt Stiehle har i en bog, der nu er oversat til dansk, givet en astrologisk vinkel på den særlige energi, der manifesterer sig i den periode, der ligger fra vintersolhverv og frem til Nytår. Det er dage, der sår frøene til det kommende år, og åbner mulighed for meditation og åndelig vækst.

Vi vil se lidt på, hvordan han beskriver traditionerne omkring denne ’tid mellem årene’, og hans rådgivning om, hvad man især kan koncentrere sig om, når man er født i et bestemt stjernetegn.

Også deltagernes horoskop kan komme på banen.


Deltagelse er gratis for fag-medlemmer
Entre for normalt og studie medlem
50 kr.
Astrobio-medlem og gæster betaler kr. 100 kr.

Alt foregår i lokale X i AstrologiHuset.

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.