Café-aftener

Onsdage ved Aase Kærgaard
Mandage ved Kim Dam Petersen 

Caféerne varer 2 timer. Den første time gennemgås dagens tema, og efter pausen vil der være mulighed for at kigge på deltagerhoroskoper. I onsdags-cafeer gennemgås horoskoper fra en personlig vinkel.

I de esoteriske mandags-cafeer gennemgås én af deltagernes horoskop både personligt og sjælshoroskopet set fra et esoterisk synspunkt.
Det aktuelle horoskop annonceres en uge i forvejen på Astrologisk Selskabs hjemmeside, så det er muligt at forberede sig til gennemgangen.
Kim Dam PetersenHoroskopets ejer vil være ukendt (blindhoroskop) under gennemgangen for at undgå der blandes forudviden om personen ind i tydningen. Efter gennemgangen er der åben dialog med ejeren.
Giv mig besked via Facebook eller Live Horoscopes kontaktside, hvis I har lyst til at stille jeres horoskop til rådighed. Kim Dam Petersen kontakter jer et par uger før det bliver gennemgået.

Alt foregår i lokale X i
AstrologiHuset,
Teglværksgade 37
2100 Kbh Ø

Tid kl 17.00 – 19.00 
Caféen varer et par timer med en kort pause efter en times tid.

Gratis for fag-medlem
Normalt og Studie medlem 50 kr.
Astrobio-medlem og gæster 100 kr.


EFTERÅR  2021 


 

Onsdag d. 8. september

Lilith – det kosmisk feminine

I denne cafe vil vi kigge på punktet Lilith, som den franske astrolog Joëlle de Gravelaine præsenterede astrologerne for i bogen Le retour de Lilith i 1985. I 1990 blev hende bog oversat til tysk, og vakte stor interesse hos astrologerne. Det fornyede fokus på kvindernes rolle gennem historien aktualiserede tydningen af Lilith. Lilith bringer det frem, som ikke er i ligevægt, ofte voldsomt og med store konsekvenser.

Vi vil se på et par eksempler med kendte kvinder, og efter pausen på et eller to deltagerhoroskoper.


 

Mandag d. 13. september

Uranus betydning på de tre bevidsthedslag

Vi vil se på hvordan Uranus skifter karakter alt efter om den betragtes fra et personligt, sjæleligt eller åndeligt synspunkt. Uranus herskere (og deres modstående tegn) under de forskellige synspunkter vil blive brugt som en nøgle for at få en dybere forståelse af Uranus forskellige sider. Desuden vil vi se på Uranus kvaliteter, som medhersker over 7. stråle.

Efter pausen vil vi kigge på horoskopet for en af deltagerne. 

Kvinde: 31.07.1972 kl 07.47, Gentofte.


 

Onsdag d. 13. oktober

Nye tegnherskere 

I den klassiske og psykologiske astrologi er der en stor overvægt at maskuline tegnherskere. Men med opdagelsen af de nye dværgplaneter ser det ud til, at der kommer mere balance i regnskabet.

I cafeen her vil vi se nærmere på de feminine planetherskere Eris, Haumea og Ceres, som vi antager er nye (med)herskere i Vægten, Krebsen og Jomfruen.

Vi undersøger, hvad disse ændringer indebærer, og kigger nærmere på et eller to horoskopeksemler. Og måske også på deltagerhoroskoper.


 

Mandag d. 18. oktober

Neptuns betydning på de tre bevidsthedslag

Vi vil se på hvordan Neptun skifter karakter alt efter om den betragtes fra et personligt, sjæleligt eller åndeligt synspunkt. Neptuns herskere (og deres modstående tegn) under de forskellige synspunkter vil blive brugt som en nøgle for at få en dybere forståelse af Neptuns forskellige sider. Desuden vil vi se på Neptuns kvaliteter, som medhersker over 6. stråle.

Efter pausen vil vi kigge på horoskopet for en af deltagerne. 

Kvinde: født i Gentofte d. 26/4-1966 kl. 15:35.


Onsdag d. 10. november

Vanskelige mønstre i horoskopet

Man hører ofte, at bestemte planeter (Mars og Saturn) eller bestemte aspekter (kvadrater og oppositioner) er svære at håndtere og har en negativ indflydelse. Men så enkelt hænger det ikke sammen. Vi er født med præcis det horoskop, der er brug for til at fremme vores udvikling. I denne cafe vil vi se nærmere på, hvordan man bedst muligt kan håndtere de udfordringer, som horoskopet byder på.

Vi vil kigge på et par berømte personligheder, og efter pausen måske også på deltagerhoroskoper.


 

Mandag d. 15. november

Plutos betydning på de tre bevidsthedslag

Vi vil se på hvordan Pluto skifter karakter alt efter om den betragtes fra et personligt, sjæleligt eller åndeligt synspunkt. Plutos herskere (og deres modstående tegn) under de forskellige synspunkter vil blive brugt som en nøgle for at få en dybere forståelse af Plutos forskellige sider. Desuden vil vi se på Plutos kvaliteter, som medhersker over 1. stråle.

Efter pausen vil vi kigge på horoskopet for en af deltagerne. Skriv til mig hvis I har lyst til at stille jeres horoskop til rådighed. Horoskopet vil blive annonceret en uge før.


 

Onsdag d. 8. december

Saturn og Uranus – slægtninge? 

Juleaftensdag 2021 danner Saturn og Uranus det tredje kvadrat til hinanden. Det er altså et aspekt, der har præget året. I mytologien er Saturn søn af Uranus. I astrologien tyder vi dem ofte som stik modsatte energier. Men er de mere beslægtede, end vi regner med? I hvert fald er de begge herskere i Vandbæreren, så de må rumme forskellige sider af dette tegn. Det vil vi se nærmere på i denne cafe, hvor der igen vil være eksempelhoroskoper, og hvor en eller to deltageres horoskoper også kan komme på banen.


 

Mandag d. 13. december

Dværgplaneternes betydning som indgang til den indre vej 

Vi vil se på de fire dværgplaneter: Eris, Makemake, Haumea og Ceres, som en nøgle til at forstå indgangen til den indre vej.

Efter pausen vil vi kigge på horoskopet for en af deltagerne. Skriv til mig hvis I har lyst til at stille jeres horoskop til rådighed. Horoskopet vil blive annonceret en uge før.


Deltagelse er gratis for fag-medlemmer
Entre for normalt og studie medlem
50 kr.
Astrobio-medlem og gæster betaler kr. 100 kr.

Alt foregår i lokale X i AstrologiHuset.

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.