Horoskop programmer

Endnu en et dansk astrologiprogram har set dagens lys:

Live Horoscope

Det kan hentes GRATIS på nettet og kører på Windows, Mac og Linux PC.
Her er der blandt andet mulighed for at få tegnet et heliocentrisk horoskop, vist stråleklassikfikation og muligheder for at få vist de nye planeter Ceres, Eris, Makemake og Haumea på horoskoptegningen. Programmet rummer også mulighed for synastri, korrektion ved hjælp af MC aksen mm.
Programmet er en stor hjælp, når der skal tolkes horoskoper på flere niveauer.

Live Horoscope

LiveHoroscopeRadix 2015-10-14 at 00.25.45

LiveHoroscopeHeliocentrisk 2015-10-14 at 00.25.22

Astropilot

Dette program er også GRATIS og er et online program, der ligger på nettet og dermed passer til alle computere. Det er let at oprette en konto, som man kan bruge til sine horoskoper.

www.astropilot.com

astropilot-horoskop


Hvordan virker det ?
Om du har Mac eller Windows eller Linux, Unix eller noget andet, det er fuldstændig underordnet. Om du har en stationær eller en bærbar computer, det betyder intet. Endda kan astrologi-programmet køre på en iPad eller en smartphone, uanset om det iOS eller Android eller noget helt tredje. Med andre ord en enorm frihed.

Hemmeligheden er selvfølgelig, at programmet ligger på internettet som ‘SaaS’ (Software as a Service), hvilket på dansk betyder, at der ikke er noget software at installere overhovedet. Det hele ligger på nettet.

Version 1.5 kan  lave et fødselshoroskop, gemme og printe det som pdf-fil. Astropilot har en række innovative analyseværktøj, der vises sammen med horoskoptegningen – såsom ‘de fem porte’ og ‘mønstergenkendelse’ – og man kan frit vælge, om det skal vise de nye dværglaneter Ceres og Eris med deres aspekter osv.

TIL TOPPEN