Foredrag og temadage

Foredrag ligger på Torsdage kl. 19 til ca. 21

Temadag er heldagskursus  kl. 10 til ca. 16 (frokostpause ca. 12-13)

Astrobio-medlem og gæster betaler 100 kr. for et foredrag og 400 kr. for en temadag.
Normalt og studie medlem betaler 50 kr. for et foredrag og 200 kr. for en temadag.
Fag-medlemmer kommer gratis ind til begge typer arrangementer.

Bemærk: Tilmelding kan foregå i butikken

Alle foredrag (og temadages formiddag) optages til Astrobio 

FORÅR 2020

FOREDRAG


Torsdag d. 27. februar kl. 19 – 21

Henrik Bisbo

Foredrag ved astrolog Henrik Bisbo

Synastri på steroider – Gruppehoroskopet

Mon ikke de fleste astrologer har kæmpet med at sammenligne tre, fire fem eller endnu flere horoskoper? Det bliver hurtigt nærmest umuligt at uddrage relevant information fra et horoskop, hvor man lægger det ene horoskop ovenpå det andet op til hvor mange ens software, eller man selv, nu kan klare.

Gruppehoroskopet, udviklet af den østrigske økonom og astrolog Dr. Christof Niederwieser, klarer disse og adskillige andre udfordringer ved at ”smelte” op til tyve individuelle horoskoper sammen til ét. På denne måde kan man hurtigt og effektivt få værdifuld information om en hvilken som helst gruppe mennesker på en logisk og struktureret måde. Det er et spændende nyt værktøj, som kan bruges til at afdække dynamikken og den interne rollefordeling i en hvilken som helst gruppe mennesker – på arbejdspladsen, i familien, blandt vennerne og i sportsklubben for blot at nævne nogle få eksempler.

bisboadvisory.com/


AFLYST PGA. CORONAVIRUS!

Torsdag d. 26. marts kl. 19 – 21

Sanne Krøier

Foredrag ved astrolog Sanne Krøier

Caminoen – en vandring under Mælkevejen

Jeg har vandret mange gange på Caminoen i Spanien. Denne aften vil jeg fortælle om mine oplevelser på denne magiske oldgamle pilgrimsrute, hvor mennesker fra hele verden tager en pusterum fra livets karrusel.

Jeg har siden 2014 taget grupper med på 10-15 dages vandringer på de udfordrende vandrestier op og ned af bakker og bjerge – det har været rejser med store gennembrud og udvikling, hvor jeg altid har astrologien og Osho (tarotkort) med som hjælpere.


Torsdag d. 30. april kl. 19 – 21

Hanne Urhøj

Foredrag ved Hanne Urhøj
Astrolog og Jungiansk analytiker IAAP/MPF

Jungs teori om de psykologiske typer baserer sig på en filosofi, som på flere måder korresponderer med astrologien. Som typologien kan astrologien anvendes både i relation til det enkelte individ og på samfundsplan.

I de moderne jungianske versioner af teorien om de psykologiske typer bidrager arketypeteorien til forståelsen af, hvad der fremmer henholdsvis hæmmer typeudviklingen hos den enkelte, eller vi kobler typerne (bevidsthedsfunktionerne) fra og arbejder alene med en indre arketypisk dramaturgi. Her ser jeg en parallel til astrologien, blandt andet fordi forståelsen af det arketypiske er i samklang med en forståelse af det, som planeterne symboliserer i astrologien.

Som astrolog og jungiansk analytiker oplever jeg ofte, hvordan moderne jungiansk typologi og astrologien befrugter hinanden.

Hanne Urhøj er jungiansk analytiker. Hun har haft egen psykoterapeutisk praksis i Lyngby siden februar 2009 og er redaktør af siden www.jungforalle.dk 


Torsdag d. 28. maj kl. 19 – 21

Louise Bunnage

Foredrag ved astrolog Louise Bunnage

Step astrology – en nøgle til personlig udvikling

Man skal ikke kende meget til astrologi for at vide, at en person, der er født med eksempelvis solen i Tyrens tegn indeholder meget mere end blot Tyrens egenskaber. Seriøs astrologi, uanset retning, forholder sig til et horoskop i sin helhed og nuancerne er nærmest uendelige. Det er derfor også tvivlsomt, at der findes astrologer, der mener, at man kan komme omkring hele horoskopet i løbet af én session.

En begrænsning, som astrologer kan løbe på er, at en persons bevidsthedsniveau ikke kan læses direkte ud af horoskopet. Et horoskop er dynamisk og kan bruges forskelligt, afhængigt af den enkeltes frie valg og personlige udvikling. Spørgsmålet bliver dermed: Hvordan udfolder horoskopet sig i praksis? Og dernæst: Hvordan kan personen udvikle sig og udleve det højeste udtryk af sit horoskop?

Step astrology bidrager med en relativt lavpraktisk tilgang til personlig udvikling. Der er forskel på at udleve en Sol i 7° Tyr og en Sol i 23° Tyr. Lige så vel som der er forskel på hvordan Merkur i henholdsvis 8° og 16° Stenbukken udtrykker sig. Nøglen ligger i gradtallene og den individuelle vej til personlig udvikling, der ligger implicit heri.

Step astrology er udviklet af den amerikanske astrolog Christopher Witecki og er blandt andet inspireret af numerologi.

astrolab.dk


TEMADAG


FLYTTES PGA. CORONAVIRUS!

Lørdag d. 18. april kl. 10 – 16

ASTROLOGI PÅ STEDET – HER OG NU

Ved astrologer Johan Hjelmborg og Louise Kirsebom

De tilstedeværende danner undervisningsgrundlaget.
Enhver af os befinder sig midt i sin historie på en bestemt station. Alderen er en tydningsnøgle – det er den aktuelle situation og hele ens fremtoning og udtryk også.

Som kursusledere lader vi os inspirere af impulser og spørgsmål fra deltagerne. Derfor er forløbet uforudsigeligt. Vi bruger – ligesom i vores daglige praksis’er – alt efter situation/behov forskellige metoder/teknikker, og det er jo blevet til en del gennem årene. At ’læse’ øjeblikket er ikke begrænset til horoskopet.

www.stellium.dk

Louise Kirsebom og Johan Hjelmborg

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.