Foredrag og temadage

Foredrag ligger på Torsdage kl. 19 til ca. 21

Temadag er heldagskursus  kl. 10 til ca. 16 (frokostpause ca. 12-13)

Astrobio-medlem og gæster betaler 100 kr. for et foredrag og 400 kr. for en temadag.
Normalt og studie medlem betaler 50 kr. for et foredrag og 200 kr. for en temadag.
Fag-medlemmer kommer gratis ind til begge typer arrangementer.

Bemærk: Tilmelding kan foregå i butikken

Alle foredrag (og temadages formiddag) optages til Astrobio 

EFTERÅR 2021

FOREDRAG


Torsdag d. 26. august kl. 19 – 21

Jóna Ólavsdóttir

Foredrag ved astrolog Jóna Ólavsdóttir Fossá, SAN, FAS

Bevidsthedsudvikling – Udviklingen i tegnene fra personligt til spirituelt

Jeg vil gennemgå udviklingen i tegnene fra personligt niveau til spirituelt niveau. Med udviklingen mener jeg udviklingen fra det personlige til det sjælelige, hvor vi skifter bevidsthed og dermed identitet.
Dette gør jeg ved at inddrage mottoerne fra Herkules myterne. 

www.jonaolavsdottir.dk


Torsdag d. 30. september kl. 19 – 21

Foredrag ved astrolog og spirituel vejleder Ursula Brink-Jensen

Eris

Da dværgplaneten Eris blev opdaget, kom hun til at skabe en masse ballade i astronomiske kredse, og det er måske et godt billede for, hvad Eris står for i dag.

Det er også interessant at vide, hvem denne mytologiske gudinde var, og hvad hun betød i datidens Grækenland. Kan vi mon bruge denne viden til noget i horoskoptolkningen?

Hvad siger folk i udlandet egentlig om Eris, og kan nogle af de ledende internationale astrologer, såsom Steven Forrest og Henry Seltzer bidrage til vores syn på denne spændende dværgplanets rolle i horoskopet?

Vi dedikerer en aften til en vidunderlig gudinde og ballademager.

Ursula er oprindeligt uddannet cand. scient. i biologi og psykologi, spirituel coach, terapeut og er tillige diplomuddannet astrolog fra ASAK. Hun arbejder i dag med klienter i sit firma

www.Astrolivet.com


Torsdag d. 7. oktober kl. 19 – 21

Foredrag v. astrolog Peter Fogtdal

8. hus – Hvor lyset møder mørket – og alle gerne vil ha’ sex

8.hus er det mest mystiske hus i horoskopet, hvor enhver planet er en gave, men kun for dem, som tør arbejde med sig selv

Bemærk
Foredraget foregår i Teosofiske Forening,
Skt. Knudsvej 27, Frederiksberg.

Tilmelding til Catrine Håkansson på catrinesofia3@gmail.com


Torsdag d. 28. oktober kl. 19 – 21

Foredrag ved astrolog, psykoterapeut og underviser Manookah Soffiah

Levende astrologi

Denne aften vil Manookah dele sin erfaring og vision med at arbejde med astrologien som et levende og universelt sprog, der kan erfares direkte i og omkring os. Der vil i løbet af aftenen være meditation, bøn og små øvelser i par som hjælp til at åbne op til en dybere kontakt med hjertet og til den intuitive visdom, som flyder igennem astrologien. Manookah vil desuden fortælle sin egen historie med astrologi og om den levende tilgang til og mission med astrologien, som faldt på plads for hende med skabelsen af Soffiah Akademiet – en astrologisk mysterieskole for kærlighed og visdom.

Om Manookah
Manookah er spirituel psykoterapeut og astrolog og har desuden en 2-årig uddannelse som Divine Deacon hos Lars Muhl. I 2020 stiftede hun Soffiah Akademiet og startede grunduddannelsen i levende astrologi, som nu kører på første år. Til daglig tilbyder hun terapeutiske og astrologiske konsultationer for individuelle klienter og par, afholder ceremonielle hjerterum samt underviser på Soffiah Akademiet. Manookah har desuden en kreativ baggrund som danser på Cuba og bevægelsespædagog med 18 års undervisningserfaring. Hun er en passioneret formidler, der formår at skabe meget kærlige rum med plads til både dybde, seriøsitet og humor. 


Torsdag d. 18. november kl. 19 – 21 – del 1
Torsdag d. 25. november kl. 19 – 21 – del 2
Torsdag d. 9. december kl. 19 – 21 – del 3

Henrik Bisbo

Webinar v. astrolog Henrik Bisbo

Jungs forhold til astrologi

Carl Gustav Jung er blevet taget til indtægt for mange ting, også blandt astrologer. Men hvordan var hans forhold til astrologi egentlig? Hvem og hvad inspirerede ham, og hvor meget benyttede han selv astrologi og astrologiske principper i sit arbejde, i sin forskning og i sit forfatterskab? Få svar på disse og mange andre spørgsmål i tre foredrag, hvor både ældre og helt ny forskning bliver inddraget.

  1. Jungs opvækst, baggrund og uddannelse. Begyndelsen på hans karriere – Burghölzli. Jung/Freud-myten. Polyhistor. Animus/Anima, skyggen, komplekser, selvet, introvert/ekstrovert med mere. De første erfaringer med astrologi. ”Psykologiske typer” 1921. Indvirkningen på moderne personlighedsanalyser.
  2. Jung og individuelle astrologer – Alan Leo, Max Heindel, John Thorburn, Liliane Frey-Rohn, M.C. Bond, André Barbault, m.fl. Hvad inspirerede især Jung ved de enkelte astrologer. Synkronicitet – Wolfgang Pauli og David Bohm. ”Den gyldne blomsts hemmelighed”. Jungs indflydelse på astrologi og astrologer.
  3. Astrologien i ”Den røde bog” – tidsaldre, Jungs eget horoskop, arketyper, blandingstyper (Sol, Merkur, Saturn), The Red One, Philemon med mange flere.

Foredragene afholdes online af Henrik Bisbo, D.F.Astrol.S

www.bisboadvisory.dk 


Torsdag d. 2. december kl. 19 – 21

Foredrag v. astrolog Eva Ganvig

Astrologi indefra

Det er en kunst at tolke et horoskop. Man kan læse bøger og høre hvad andre har sagt, og alligevel bliver astrologien først rigtig levende, når man så at sige, kaster sig ud i det og tolker planeternes positioner som de opleves her og nu. På denne aften kigger vi på, hvordan man kan komme i gang med at tolke horoskoper ud fra en basisviden og forståelse af horoskopets faktorer (tegn, planeter, huse og aspekter). At studere astrologi er et studie i bevidsthed, og netop bevidstheden om de forskellige astrologiske energier gives os et fantastisk redskab til at hjælpe andre og os selv med at udvikle os som individer på vores livsrejse. Der vil i løbet af aftenen være cases og mulighed for horoskoper fra salen. 

Om Eva
Eva Ganvig er uddannet astrolog fra IC Instituttet 2004 og har i perioden 2004-2019 været tilknyttet instituttet som fast underviser, men underviser nu i eget regi. Hun har siden 2004 haft praksis på Frederiksberg, været medindehaver og redaktør på Stjernerne 2014-2016 og har løbende skrevet artikler, holdt foredrag og lavet podcasts om astrologi.

www.ganvig.dk


TEMADAG

Lørdag d. 11. december kl. 10 – 16

Temadag og workshop v. astrolog Kaj Larsen

Sjælens vej – fra undfangelsen – gennem fostertilværelsen – den fysiske fødsel – og videre i det fysiske liv.

Denne temadag vil indeholde tre små foredrag på ca. ½ time.  
De to første foredrag vil dels fokusere på fosterperioden og på sjælsvejen ud fra Saturn, Chiron og Pluto i horoskopet.
Deltagerne kan efter de to første foredrag arbejde ud fra deres egne horoskoper og dermed deres egen fosterperiode, og hvilken sjælsvej den enkelte har valgt for dette liv. 
Det tredje foredrag har fokus på fremtiden for os alle.

Foredrag: Fosterastrologi: 

Hvornår begynder sjælen sin vandring her på Jorden? Det er der forskellige meninger om. 
Dette foredrag sætter fokus på min oplevelse og viden om, hvornår sjælen begynder sin vandring og hvilke oplevelser, der kan være i fosterperioden. 
Efter foredraget får alle deltagerne udleveret papirer, så de selv kan arbejde med deres egen fosterperiode eller en anden persons fosterperiode frem til frokostpausen.  

Foredrag: Sjælens vej gennem livet ud fra Saturn, Chiron og Pluto i horoskopet 

Dette foredrag sætter fokus på de tre planeter Saturn, Chiron og Pluto i fødsels- og fremtidshoroskopet. 
For at forstå nutidens energimæssige forandring, ser vi lidt tilbage i tiden og fokuserer på de perioder, hvor mange sensitive børn blev født. Den forøgelse af den spirituelle energi tager en særlig udvikling i disse år. 
Efter foredraget, kan deltagerne arbejde med deres egne horoskoper, med særlig fokus på deres sjælsvej. 

Foredrag: Fremtid  

Dette foredrag sætter fokus på planeternes aktuelle placeringer indenfor de næste år. De tre planeter Saturn, Chiron og Pluto får en særlig betydning for os alle i årene fremover.  
Vi holder øje med Uranus i disse år for at forstå de økonomiske og værdimæssige forandringer vi alle bliver budt på.  
Vi har brug for at se nærmere på den energi Neptun indeholder for at forstå den store forandring, vi oplever indenfor sundhedsområdet. 
Planeternes forskellige energier giver klarhed for den udvikling Jorden oplever i disse år, og dermed et vigtigt indblik i det energiskifte der er fra Fiskens tidsalder til Vandmanden tidsalder. 

www.astrologi-info.dk

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.