Foredrag og temadage

Foredrag ligger på Torsdage kl. 19 til ca. 21

Temadag er heldagskursus  kl. 10 til ca. 16 (frokostpause ca. 12-13)

Astrobio-medlem og gæster betaler 100 kr. for et foredrag og 400 kr. for en temadag.
Normalt og studie medlem betaler 50 kr. for et foredrag og 200 kr. for en temadag.
Fag-medlemmer kommer gratis ind til begge typer arrangementer.

Bemærk: Tilmelding kan foregå i butikken

Alle foredrag (og temadages formiddag) optages til Astrobio 

FORÅR 2021

TEMADAG


NB: FLYTTET TIL LØRDAG D. 12. JUNI !!!

Lørdag d. 27. februar kl. 10 – 16

Filip Cristian Skovsgaard

Temadag og workshop ved astrolog og psykoterapeut Filip Cristian Skovsgaard

Dig og dine relationer – Synastri

Denne dag vil der være oplæg om formiddagen og efter frokost en workshop, hvor vi ser på vores horoskoper og relationer i mindre grupper eller alene. Medbring derfor dit eget samt den/dem du gerne vil se dig selv i relation med – om det er kæresten, forældre, børn eller en anden relation.

Synastri handler om vores relationer til andre mennesker. Det ses ofte i 1. – 7. hus-aksen, samt 4. – 10. hus-aksen, der beskriver hvordan vi møder andre mennesker og står frem.

Filip Cristian Skovsgaard interesserer sig for astrologien som værktøj for personlig udvikling og selvforståelse, og dermed at kunne få en mulighed for at blive et helt menneske.
Han interesserer sig også for terapi som et værktøj til at udvikle egen selverkendelse og egen forståelse af omgivelserne.
Disse to områder: at udvikle evnen til at lytte til andre, samt skærpe evnen til at lytte til sig selv vil være temaerne til denne dag.

Oplægget vil indeholde en blanding af astrologi og terapi med hovedvægt på astrologi. Mine tolkninger bærer præg af, at jeg arbejder som terapeut og astrolog.

Filip Cristian Skovsgaard er uddannet astrolog fra IC-Instituttet 1987 samt psykoterapeut fra Carl-Mar Møller i 1992.

www.astrologi-terapi.dk


FOREDRAG


TILMELDING

AFLYST!

Torsdag d. 25. marts kl. 19 – 21

Jóna Ólavsdóttir

Foredrag ved astrolog Jóna Ólavsdóttir Fossá, SAN, FAS

Bevidsthedsudvikling – Udviklingen i tegnene fra personligt til spirituelt

Jeg vil gennemgå udviklingen i tegnene fra personligt niveau til spirituelt niveau. Det gør jeg ved at inddrage mottoerne fra Herkules myterne. 

Efter pausen vil jeg fortælle hvorfor jeg bruger tegnhusene i mine tydninger. Jeg vil komme med eksempel på hvordan jeg ser en udvikling i overgangen fra placidus hussystem til tegnhusene. 

Jeg vil kigge på overgangen fra placidus til tegnhusene i den personlige tydning, og til den spirituelle tydning.

www.jonaolavsdottir.dk


Torsdag d. 8. april kl. 19 – 21

Lars Thor Smith

Foredrag ved astrolog Lars Thor Smith

Månefaseastrologi

Lars Thor Smith præsenterer sin bog Månefaseastrologi, som udkom i september 2020. Månefase-astrologi kan ses som en selvstændig astrologisk disciplin, som kan give nøgleudsagn vedrørende horoskopet, også uafhængig af tydningen af de øvrige parametre i det, på et lidt mere beskedent plan end f.eks. Måneknuderne.

www.astropeuten.com

Lars Thor Smith, født 1962, uddannet i 2005-07 fra Den Nordiske Astrologiskolen i Oslo. Studier i klassisk klaver og musikteori i København. 
Skribent, forfatter og billedkunstner.


Torsdag d. 29. april kl. 19 – 21

Camille Cecilie Resen Steestrup

Foredrag ved astrolog Camille Cecillie Resen Steenstrup SAN, FAS

Sensitivitet og de nye planeter

Området sensitivitet har længe interesseret mig, både som psykoterapeut, men nu som astrolog med et, efter min mening, fantastisk værktøj.
Ved hjælp fra ”de nye planeter” er det nemlig muligt at lave en detaljeret horoskoptydning for en klients sensitive sider, som jeg inddeler i de mere følelsesmæssige, de mentale og de der mærkes i kroppen.
De nye planeter vil jeg derfor gennemgå en for en, da de er nødvendige for en forståelse af tydningen for sensitivitet.
Min erfaring er, at det er til stor hjælp for klienter at få sat ord på disse sider af dem selv. De fleste vil hurtigt kunne genkende det der kommer frem under tydningen, og ved at sætte ord derpå og få øget bevidstheden derom, da kan klienten få redskaber til bedre at håndtere situationer, hvor sensitiviteten giver sig til kende.
Mit mål er herigennem at gøre klienten bevidst, at give klienten nogle redskaber og sidst men ikke mindst at fremhæve de positive ting der ligger i disse evner….

Jeg medbringer eksempel horoskoper, og er tiden dertil vil vi kunne se på et par af jeres horoskoper.  

bevidsthedsastrologi.dk & camille-cecillie-resen-steenstrup.dk


Torsdag d. 27. maj kl. 19 – 21

Pernille Bøge

Foredrag v. Pernille Bøge, Erhvervsastrolog og Ledelsesrådgiver

Horoskoper som udviklingsværktøj i fremtidens virksomheder

Enhver større arbejdsplads med respekt for sig selv bruger i dag coachingsamtaler, personprofiler og strategimodeller til at udvikle deres organisation. Men i takt med behovet for at leve og producere bæredygtigt, bliver det stadig mere oplagt at bruge horoskopet som et ledelsesmæssigt udviklingsværktøj. For det kan lære os noget vigtigt, som vi har glemt på vores virksomheder og i vores arbejdsliv!

Vi har glemt, at mennesker og fællesskaber er natur og derfor består af levende energi. En energi, vi enten kan bruge kreativt, bæredygtigt og værdiskabende. Eller kan undertrykke, så den fører til ubalance, kortsigtede resultater og arbejdsmiljøer uden hjerte og ånd.

Med sit unikke indblik i vores energimønstre hjælper horoskopet os til indsigter om den bæredygtighed, som tiden skriger på – og derfor er det måske ikke helt galt at tro, at værktøjet vinder indpas på de bonede gulve?

I denne interaktive workshop kigger vi gennem konkrete cases på, hvordan erhvervsastrologi i praksis som et holistisk udviklingsværktøj kan skabe bedre arbejdsliv og arbejdspladser. Og hvordan du måske kan blive klogere på bæredygtigheden i dit eget arbejdsliv og i din karriere.

Du er meget velkommen til at sende mig spørgsmål eller kommentarer på forhånd, jeg kan bruge som inspiration til workshoppen. Skriv venligst til: contact@cosmicnodeastrology.com

www.CosmicNodeAstrology.com


TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.