Foredrag, webinar og temadage

Alle foredrag (og temadages formiddag) optages til Astrobio 

SOMMER 2022


TEMADAGE for sommeren kommer snart

NB. Tilmelding til foredrag og temadage
Send en tilmelding til tilmelding@asel.dk, hvor du angiver, hvilket arrangement du gerne vil deltage i, samt hvilket medlemsskab du har.


TIDLIGERE ARRANGEMENTER 2022

Søndag d. 12. juni kl. 10 – 16

Temadag v. astrolog Charlotte Michaela Christiansen og Jóna Ólavsdóttir

Det heliocentriske horoskop

Foredragsholderne oplever, at det endnu ikke er tid til at se på det rent heliocentriske horoskop. Derfor benyttes et teknisk greb, hvor det geocentriske (Jordcentrerede) horoskop med indsættelse af de tre indre heliocentriske planeter (Vulcan, Venus og Merkur) og Jordpunktet tydes. Og der blev vist, hvordan der kan tolkes dybt ad denne vej.
Der blev vist, hvordan det åndelige formål med vores inkarnation denne gang kan ses i horoskopet. Og den åndelige vej, læring og lysarbejde i inkarnationen.

Det heliocentriske horoskop viser en anden og dybere virkelighed end det personlige og esoteriske horoskop. Her træder vi ind i den åndelige og hierarkiske astrologi.


Torsdag d. 19. maj kl. 19 – 21

Foredrag v. astrolog Bente Græbert

Traumer og symptomer – kan kroppen og horoskopet sladre?

I første del af foredraget fortalte Bente om definitionen på et traume. Hun kom ind på de 2 forskellige typer af traumer samt de symptomer, der typisk knytter sig til traumer, og hvordan kroppen kan sladre. Desuden berøres hvorfor det er så vigtigt, at tage traumer alvorligt og handle på dem.

Anden del af aftenen tog afsæt i, hvordan horoskopet sladrer.
Antyder planeter i horoskopet hvilke traumer, der er på spil hos horoskopindehaveren (nati), og rummer Saturn en nøgle, når der skal planlægges, hvilken type behandling, der er bedst egnet?


Weekendworkshop v. astrolog
Holger Stavnsbjerg

AFLYST – Lørdag d. 14. maj + søndag d. 15. maj kl. 10 – 16

Personligheden, Sjælen og Monaden i horoskopet

Ifølge Alice Bailey står Ascendanten for sjælen, soltegnet for personligheden og soltegnets modstående tegn for monaden, hvor vi vil undersøge disse tre vigtige stjernetegns placering i kursisternes horoskoper. Desuden vil teorien om den buddhiske og atmiske planet blive introduceret, hvor det vil blive vist, hvordan disse nye teorier fungerer i praksis.


Torsdag d. 5. maj kl. 19 – 21

Foredrag ved astrolog Peter H. Fogtdal

12. hus – Frelseren, Offeret, Fantasten, Slyngelstuen 

Der blev stillet skarpt på det 12. hus – Frelseren, Offeret, Fantasten, Slyngelstuen. Et foredrag om det område i horoskopet, hvor 9 til 4-virkeligheden ikke har en chance.


Torsdag d. 28. april kl. 19 – 21

Foredrag v. astrolog og psykoterapeut Manookah

Levende astrologi

Manookah delte sin erfaring og vision med at arbejde med astrologien som et levende og universelt sprog, der kan erfares direkte i og omkring os. Der var i løbet af aftenen meditation, bøn og små øvelser i par som hjælp til at åbne op til en dybere kontakt med hjertet og til den intuitive visdom, som flyder igennem astrologien. Manookah fortalte sin egen historie med astrologi og om den levende tilgang til og mission med astrologien, som faldt på plads for hende med skabelsen af Soffiah Akademiet – en astrologisk mysterieskole for kærlighed og visdom.


Herkules myterne ved esoterisk astrolog Lene Pape

Del 3 – Mandag d. 4. april. Herkules Myterne og den skjulte forbindelse til Universet.

Del 2 – Mandag d. 28. februar. Herkules som guide til den indviedes indre arbejde

Del 1 – Mandag d. 31. januar. Hvem er Herkules ? Hvad kan vi stadig lære af myterne om de 12 arbejder?

Herkules menneskeliggør den esoteriske astrologi, så den er til at forstå.
Herkules lærer os, at der er en vej, ligegyldigt hvor mange fejl og mangler vi synes, vi har. Myterne viser os vores menneskelige og guddommelige sider på en dejlig jordnær måde. De giver hint til, hvordan vi kommer videre, og hvordan forhindringerne klares med sjælen som vejviser. 
Gennem Herkules møder vi arketyperne fra alle stjernetegnene på en tilgængelig og lærerig måde.


Torsdag d. 31. marts kl. 19 – 21

Foredrag ved astrolog Liza Bech

Stedets astrologi

Hvor den traditionelle tydning af horoskopet ser på vores personlige udvikling over tid, fortolker stedets astrologi med andre ord horoskopet gennem vores tilhørsforhold til steder og oplevelser i rum, geografisk. Med stedets astrologi har vi mulighed for at dykke ned i vores relation til særlige områder i verden og forstå deres betydning for vores personlige udvikling. Når vi rejser ud i verden, er det en rejse ind i os selv – stedets astrologi forbinder vores indre og ydre geografi.


Fredag d. 25. marts kl. 10 – 16

Astrologisk Netværksdag ved astrolog Emilie Garly

Er du uddannet og praktiserende astrolog?
Støder du på udfordrende klienter/temaer og oplever du, at du mangler ligesindede at sparre med?
Astrologisk Selskab introducerer ”Astrologisk netværksdag”, som er en 6-timers dag, hvor der er mulighed for at få feedback på klienter, temaer o. lign.


Torsdag d. 3. marts kl. 19 – 21

Foredrag ved astrolog Pernille Ørskov

The feminine is the future – feminine astroider

“The feminine is the future” blev der sagt, og opgøret med patriarkalske overbevisninger og strukturer, har stået på agendaen i samfundet siden 2018. Når history bliver udvidet med shestory, og nye pronominer og køn finder vej, så kan det ikke andet end også påvirke den måde astrologien fortolkes på, herunder asteroiderne og myterne knyttet til. Foredraget vil have særlig fokus på asteroiderne Persephone, Sedna og Black Moon Lillith, ift. tidligere tolkninger og nye og inviterer til debat og diskussion.


Torsdag d. 27. januar kl. 19 – 21

Foredrag ved astrolog Louise Bunnage

2022: Om potentialet for spirituel opvågnen – og lidt om risikoen ved at sove over sig 

Astrologien viser hvor mulighederne for udvikling er størst – og hvor der er risiko for, at de samme indflydelser kan komme til udtryk på en mere uhensigtsmæssig måde. Vi vil ved dette foredrag diskutere hovedindflydelserne i 2022. Resten er op til vores frie vilje. 


Lørdag d. 15. januar kl. 13 – 15

Foredrag ved Marianne Gellert og Amalie Bendixen

Matchet på Mælkevejen

Kvinderne bag podcasten Astropod og DR3 datingprogrammet, Matchet på Mælkevejen byder jer indenfor til et foredrag om deres historie og arbejde med at lave en podcast og et TV program der er med til at sætte Astrologien på dagsordenen. Marianne Gellert og Amalie Bendixen, vil give jer et indblik i hvordan det er at arbejde med Astrologien i mediebilledet og på de digitale platforme, samt hvordan det var at lave et stort licensbetalt program om Astrolo

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.