Foredrag og temadage

Foredrag ligger på Torsdage kl. 19 til ca. 21

Temadag er heldagskursus  kl. 10 til ca. 16 (frokostpause ca. 12-13)

Astrobio-medlem og gæster betaler 100 kr. for et foredrag og 400 kr. for en temadag.
Normalt og studie medlem betaler 50 kr. for et foredrag og 200 kr. for en temadag.
Fag-medlemmer kommer gratis ind til begge typer arrangementer.

Bemærk: Tilmelding kan foregå i butikken

Alle foredrag (og temadages formiddag) optages til Astrobio 

EFTERÅR 2020

FOREDRAG


Torsdag d. 24. september kl. 19 – 21

Freyiia Milléh

Foredrag ved Freyiia Milléh

Fødselshoroskopet som terapeutisk redskab

Med afsæt i Shamanistisk Astrologi, vil jeg denne aften fortælle, hvordan jeg bruger fødselshoroskopet, som indgang til at facilitere dybe terapeutiske udviklingsprocesser med mine klienter.

Den shamanistiske udviklingsvej handler grundlæggende om at gå vejen fra det sjælelige hukommelsestab vi bliver født ind i, til at udvikle en højere bevidsthed igennem livets meningsfyldte men ofte svære udfordringer. Ligesom naturen følger den evige cyklus igennem de fire årstider, følger vi selv spiralens cykliske vej igennem evigt udfoldende indre ego-død og genfødsels processer. Livets spiral fører os gentagne gange tilbage til konfrontationen med personlige mønstre og livstemaer, som vi ellers oplevede som udtjente, men hver gang fra et lidt højere bevidstheds niveau med muligheden for at se med nye øjne og nu handle anderledes end sidste gang. På denne måde vækkes forståelsen af vores iboende skaberkraft og særlige individuelle arketypiske skyggesider og superevner.

Ved at bruge fødselshoroskopet som et terapeutisk værktøj, hjælper jeg mine klienter med at orientere sig på deres unikke livsvej. Med en dybere følt forståelse af deres eget unikke ’stjernekort’ (uden nødvendigvis at forstå astrologien), oplever de nemmere at kunne navigere igennem livets udfordringer. Når de både kan forstå, mærke og genkende de unikke arketypiske energier, de skal arbejde på at vække og integrere i sig selv, finder de hurtigere vejen til deres højere formål med at være her i dette liv.

www.indresandhed.dk


Torsdag d. 29. oktober kl. 19 – 21

Louise Bunnage

Foredrag ved astrolog Louise Bunnage

På tærsklen til en ny tidsalder

Covid-19, økonomisk recession og hungersnød. Oprør mod kulturer og kommunikation præget af undertrykkelse og diskrimination. Det er nogle af de emner, der har trukket de helt store overskrifter i 2020. 

Vi lever i en historisk tid. Ikke alene fordi store dele af Verden oplever og har oplevet pludselige og markante forandringer og nærmest kaotiske tilstande. Men også fordi dette kaos afspejler den overgangsfase, vi står i.  Astrologisk set er er vi på tærsklen til en ny tidsalder, hvor fx kampen om personlig frihed og lighed i stigende grad vil erstatte idealer om materialisme og eksponentiel vækst. Der er tale om et kæmpe skifte, som har betydning såvel på det personlige plan som politisk, kulturelt og socioøkonomisk.

2020 markerer på flere måder et historisk vendepunkt. Astrologisk set afspejles det i sammenfald mellem en række afslutninger og nye begyndelser. Det er naturligvis en meget langvarig og gradvis udvikling, men 2020 er vendepunktet. 

Ved dette foredrag ser vi nærmere på blandt andet konjunktionen mellem Jupiter og Saturn i december 2020, som markerer slutningen på en 200-årig cyklus og begyndelsen på en ny. Hvilken type forandringer står vi over for og hvilken rolle har vi hver især i at skabe vores fælles fremtid?

astrolab.dk


Torsdag d. 26. november kl. 19 – 21

Sanne Krøier

Foredrag ved astrolog Sanne Krøier

Caminoen – en vandring under Mælkevejen

Jeg har vandret mange gange på Caminoen i Spanien. Denne aften vil jeg fortælle om mine oplevelser på denne magiske oldgamle pilgrimsrute, hvor mennesker fra hele verden tager en pusterum fra livets karrusel.

Jeg har siden 2014 taget grupper med på 10-15 dages vandringer på de udfordrende vandrestier op og ned af bakker og bjerge – det har været rejser med store gennembrud og udvikling, hvor jeg altid har astrologien og Osho (tarotkort) med som hjælpere.TEMADAG


Søndag d. 4. oktober kl. 10 – 16

ASTROLOGI PÅ STEDET – HER OG NU

Ved astrologer Johan Hjelmborg og Louise Kirsebom

De tilstedeværende danner undervisningsgrundlaget.
Enhver af os befinder sig midt i sin historie på en bestemt station. Alderen er en tydningsnøgle – det er den aktuelle situation og hele ens fremtoning og udtryk også.

Som kursusledere lader vi os inspirere af impulser og spørgsmål fra deltagerne. Derfor er forløbet uforudsigeligt. Vi bruger – ligesom i vores daglige praksis’er – alt efter situation/behov forskellige metoder/teknikker, og det er jo blevet til en del gennem årene. At ’læse’ øjeblikket er ikke begrænset til horoskopet.

www.stellium.dk

Louise Kirsebom og Johan Hjelmborg

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.