Café-aftener

ved Aase Kærgaard

Kort oplæg om aftenens emne,
derefter fri diskussion og tydning af horoskoper
Alt foregår i lokale X i AstrologiHuset,
Teglværksgade 37, 2100 Kbh Ø

Onsdage 
Alle café-aftnerne foregår om onsdagen.

Mødetid kl 17:00
Mødetiden  kl. 17.00, og caféen varer et par timer (kl. 19).

Gratis for guld- og fag-medlemmer
Alm. medlemmer 50 kr.
Astrobio-medlemmer og gæster 100 kr.

FORÅR  2019 Onsdag d. 13. februar

Uranus i Tyren

Det er altid et særligt tidspunkt, når en planet skifter tegn. Ikke mindst, når der er tale om en af de ydre planeter. Efter en kort visit tilbage i Vædderen går Uranus endeligt ind i Tyren i marts 2019. Umiddelbart to energier, der kan være ganske svære at få til at arbejde sammen. Vi kigger lidt på, hvad der skete, sidst Uranus var i Tyren, for at få et billede af den fælles indflydelse. Men også på, hvordan man kan tyde Uranus i Tyren og i 2. hus ved hjælp af et par eksempler og gerne også i et par af deltagernes horoskoper.

 


Onsdag d. 13. marts

Makemake og Haumea – eller Santa og Påskeharen

Tydningen af de nyfundne dværgplaneter er en spændende udfordring for astrologerne. Disse to dværgplaneter befinder sig umådelig langt væk fra Jorden og Solen, og er henholdsvis 310 år og 285 år om at nå dyrekredsen rundt. For øjeblikket står de begge i Vægtens tegn, som er porten til den indre vej. Vi vil kigge på nogle horoskopeksempler for at nærme os en tydning af de to, der allerede i deres navne udtrykker globaliseringen. Som sædvanlig kan også deltagerhoroskoper komme på banen.

 


Onsdag d. 10. april

Plutos rigdomme

At Pluto af astronomerne er blevet degraderet til dværgplanet, har ikke fået os til at frygte den mindre. I astrologien forbinder vi den oftest med rædsel, voldsomme kriser og sammenbrud. Men ordet Pluto betyder faktisk rigdom, og det er værd at huske på, at det er dværgene der graver og finder juveler i minerne. I vores tydning af et par horoskopeksempler vil vi gå ned i Plutos dybder for at finde juvelerne. Også deltageres horoskoper kan komme på banen, hvis det ønskes.

 


Onsdag d. 8. maj

Afhængighed astrologisk set

Det er velkendt, at det for nogle mennesker er næsten umuligt at give slip på alkohol, narkotika, sukker eller andre ting. Ofte opstår afhængigheden lidt efter lidt, hvor man i lang tid tænker, at det bare er en nydelse, man under sig selv. Indtil man altså er uhjælpeligt fanget.

Vi vil se på, om det kan ses i horoskopet, og om der måske kan findes en vej ud af afhængigheden ved astrologiens hjælp. Som sædvanlig gennem et par horoskopeksempler, og eventuelt også nogle, som deltagerne bidrager med.


 

Deltagelse er gratis for guld- og fag-medlemmer
Entre for alm. medlemmer 
50 kr.
Astrobio-medlemmer og gæster betaler kr. 100 kr.

Alt foregår i lokale X i AstrologiHuset.

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.