Café-aftener


aasekaergaard-1
ved Aase Kærgaard

Kort oplæg om aftenens emne,
derefter fri diskussion og tydning af horoskoper
Alt foregår i lokale X i AstrologiHuset,
Teglværksgade 37, 2100 Kbh Ø

Onsdage
Vi har alligevel fået vores onsdage tilbage i efteråret, så tjek nedenstående datoer for efteråret og ret dem, hvis du allerede har sat dem i kalenderen – eller tilføj dem, så du husker hvornår du skal komme.

Mødetid kl 17:00
Mødetiden er stadig den samme kl. 17.00, og caféen varer et par timer (kl. 19).

Gratis for guld- og fag-medlemmer
Alm. medlemmer 50 kr.
Astrobio-medlemmer og gæster 100 kr.

EFTERÅR  2018 Onsdag d. 12. september

Hårde aspekter: Opposition og kvinkuns

Kvinkunsen (150 grades aspekt) kaldes et sekundært aspekt, og regnes derfor ikke for helt så udfordrende som en opposition. Mange astrologer tager det slet ikke i betragtning. Men kvinkunsen kan være nok så svær at håndtere, ligesom noget, man ser ud af øjenkrogen. Det generer en, uden at man helt kan fange, hvad det er. Oppositionen er den direkte konfrontation, og udfordringen er at integrere modsætningerne. Men hvordan håndterer man en kvinkuns?

Vi vil se et par eksempelhoroskoper, og efter pausen gerne på et par af deltagernes horoskoper.

 


Onsdag d. 10. oktober

Merkur og løgnen

I disse ’Fake News’ tider er det blevet ekstra aktuelt at interessere sig for, hvad Merkur egentlig byder på af udfordringer. Merkur kan færdes på alle niveauer, også de laveste, den har ingen værdier i sig selv. Der er mange nuancer på skalaen mellem sandhed og løgn. Vi vil kaste et blik på Merkur i et par horoskoper, og også gerne i horoskoper for nogle af deltagerne. I den sammenhæng kommer dværgplaneten Eris også på banen.

 


Onsdag d. 14. november

Månen – hvad fortæller den os?

På nogle måder er Månen vores automatpilot, den viser, hvad der ofte er så selvfølgeligt for os, at vi slet ikke er opmærksomme på det. Den har at gøre med alt det, vi oplevede i vores barndoms familie, og specielt vores opfattelse af vores mor. Men Månen har også mange andre sider. Esoterisk hersker den i Jomfruen og fokus er på at rense en ukærlig familiekarma. Vi vil i denne cafe kigge på Månens indflydelse i et eller to horoskoper, og efter pausen kan nogle deltageres horoskoper komme på banen.

 


Onsdag d. 12. december

Fælles tydninger og julehygge

Som afslutning på efterårets cafeer vil vi i fællesskab begive os ud i at tyde forskellige aktuelle horoskoper, herunder også vores egne. Deltagerne vil få lejlighed til at dyrke deres astrologiske interesse og viden. Og til at stille spørgsmål til egne og andres horoskoper.

Samtidig kan vi også få en snak om, hvilke cafeer og foredrag det ville være godt at få på programmet for foråret 2019.


 

Deltagelse er gratis for guld- og fag-medlemmer
Entre for alm. medlemmer 
50 kr.
Astrobio-medlemmer og gæster betaler kr. 100 kr.

Alt foregår i lokale X i AstrologiHuset.

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.