Café-aftener


aasekaergaard-1
ved Aase Kærgaard

Kort oplæg om aftenens emne,
derefter fri diskussion og tydning af horoskoper
Alt foregår i lokale X i AstrologiHuset,
Teglværksgade 37, 2100 Kbh Ø

Mødetid Onsdage kl 17:00
den anden onsdag i hver måned.
Varighed et par timer (dvs. til ca. 19)

Gratis for guld- og fag-medlemmer
Alm. medlemmer 50 kr.
Astrobio-medlemmer og gæster 100 kr.

Efterår 2017 


Onsdag d. 13. september

Saturn i kvadrat til Chiron

Tre gange i 2017 danner Saturn et kvadrat til Chiron. Det er altså et aspekt, der præger begivenhederne i år. Symbolet for Chiron har form som en nøgle, og Chirons kredsløb forbinder Saturns bane med Uranus’. Man kan altså få den tanke, at Chiron kan være en nøgle, der åbner døren til den åndelige verden. Altså at Chirons position i horoskopet viser, hvor man møder de prøvelser, der er første skridt på den indre vej.

Vi vil i denne cafe kigge på nogle konkrete horoskoper for at se, om der kan være noget om snakken. Deltagernes horoskoper må meget gerne komme i spil.


Onsdag d. 11. oktober

Udfordrende aspekter

Når de ydre planeter fra Uranus og udefter danner aspekt til de indre planeter byder de på særlige udfordringer. Det gælder både i fødselshoroskopet og når de undervejs i livet danner transitter til planeterne i fødselshoroskopet. De jordnære grænser som tid og sted – Saturns område – gælder ikke her. Der kan f.eks. være tale om reaktionsmønstre, som stammer fra karmiske eller kollektive billeder. Under alle omstændigheder vil de præge personligheden, og ofte være krævende at håndtere.

Vi vil se eksempler på dette, og meget gerne også i nogle af deltagernes horoskoper.


Onsdag d. 15. november

Hvad er der gang i for tiden?

Traditionelt har mange forstået astrologien som en slags spådomskunst, hvor det progressive horoskop kunne fortælle noget om, hvad skæbnen rummede. Men hvordan ser det ud i dag, hvor vi i højere grad regner med at kunne arbejde med vores personlige udvikling og dermed selv præge vores egen nutid og fremtid?

I denne cafe vil vi kigge på, hvordan vi kan forstå og bruge progressioner og transitter i den personlige udvikling. Først via et eller to eksempler på kendtes horoskoper, og derefter – hvis deltagerne er med på det – ved at kigge på nogle deltageres egne horoskoper.


 

Deltagelse er gratis for guld- og fag-medlemmer
Entre for alm. medlemmer 
50 kr.
Astrobio-medlemmer og gæster betaler kr. 100 kr.

Alt foregår i lokale X i AstrologiHuset.

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.