Café-aftener


aasekaergaard-1
ved Aase Kærgaard

Kort oplæg om aftenens emne,
derefter fri diskussion og tydning af horoskoper
Alt foregår i lokale X i AstrologiHuset,
Teglværksgade 37, 2100 Kbh Ø

NYE DAGE FOR CAFÈ-AFTNER

Vi er blevet nødt til at ændre lidt på traditionen om, at det altid er en onsdag vi mødes til café-aftner. Det betyder at du skal være ekstra opmærksom på ugedagen. Til foråret er det stadig onsdag, men til efteråret 2018 varierer det lidt.

Mødetid kl 17:00
Mødetiden er stadig den samme kl. 17.00, og caféen varer et par timer (kl. 19).

Gratis for guld- og fag-medlemmer
Alm. medlemmer 50 kr.
Astrobio-medlemmer og gæster 100 kr.

FORÅR  2018 


Onsdag d. 14. februar

Lilith – den sorte Måne

Punktet Lilith bruges meget i den tysksprogede astrologi, men sjældent herhjemme. Det er værd at kende, fordi det afspejler fænomener i tiden, der kalder på at blive set og integreret. Et af de nyeste eksempler er #Me Too bevægelsen.

Kodeord for Lilith er oprør mod patriarkatets dæmonisering af kvindelige værdier. Der hvor Lilith står i horoskopet vil man ofte opleve stærke ambivalenser og enten-eller holdninger. Lilith rummer en intensitet og et oprør mod alt det, der begrænser vores kreativitet.

Vi vil se på et par horoskopeksempler, og efter pausen gerne på nogle deltagerhososkoper.


Onsdag d. 21. marts

Chiron og det uheldbredelige sår

Chiron inddrages ofte i tydningen af horoskoper i tysk- og engelsksprogede astrologiske sammenhænge. I Danmark sker det sjældnere, men den har faktisk meget at byde på til en vejledning af det menneske, der ejer horoskopet.

Vi vil i denne cafe kigge nærmere på, hvordan Chiron skal tydes, specielt med vægt på dens placering i hus og dens aspekter til resten af horoskopet. Det vil blive demonstreret gennem et eller to eksempler, hvorefter vi har tid til at kigge på deltagernes horoskoper.

 


Onsdag d. 11. april

Uranus

Uranus er den første af de ydre planeter, som blev tilgængelig for menneskeheden. Vi har altså kendt til den lige siden slutningen af 1700-tallet, og ved en del om, hvad dens virkninger er. Men opdagelsen af de nye (dværg)planeter, måske især Makemake, har hjulpet os til bedre at afgrænse og forstå Uranus’ betydning.

Den berømte astrolog Alan Oken skriver, at Uranus har ’kraften til at vække højere bevidsthed’. Den mærkes af stadig flere mennesker, og i denne cafe vil vi se på, hvordan den kan tydes, dels i et eller to eksempler, dels i et par deltagerhoroskoper, hvis nogen er med på det.

 


Efterår 2018


Datoerne for efterårs sæsonen er allerede fastlagt, så du kan sætte kryds i kalenderen. Her er de nye dage og datoer.

Torsdag d. 13. september 2018
Tirsdag d. 9. oktober 2018
Onsdag d. 14. november 2018


 

Deltagelse er gratis for guld- og fag-medlemmer
Entre for alm. medlemmer 
50 kr.
Astrobio-medlemmer og gæster betaler kr. 100 kr.

Alt foregår i lokale X i AstrologiHuset.

TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.