Foredrag og temadage

Foredrag ligger på Torsdage kl. 19 til ca. 21

Temadag er heldagskursus  kl. 10 til ca. 16 (frokostpause ca. 12-13)

Astrobio-medlemmer og gæster betaler 100 kr. for et foredrag og 400 kr. for en temadag.
Alm. medlemmer betaler 50 kr. for et foredrag og 200 kr. for en temadag.
Guld- og Fag-medlemmer kommer gratis ind til begge typer arrangementer.

Bemærk: Tilmelding kan foregå i butikken

Alle foredrag (og temadages formiddag) optages til Astrobio 

FORÅR 2019

FOREDRAG

Torsdag d. 28. februar kl. 19 – 21

Uranus – Den væltende planet 

Foredrag ved astrolog B. Kim Pedersen

Uranus er stadig i færd med at fortælle os sin mystiske historie. Mens tider kolliderer, og Vandbæreren melder sin ankomst, springer Uranus frem som en flyvsk, opfindsom himmelgnist. Den ønsker at oplyse og gøre os bevidste. Det indebærer som regel pludselige og uforventede forandringer, når Uranus gør sin entré. Med sin sælsomme natur fremelsker den frihed og originalitet og beder dig om at danse til din egen trommes rytme. 

”Hvorfra udspringer din guddommelige væren?”, spørger den, og vi vil under dette foredrag undersøge netop dette spændende spørgsmål. Hvorfor er vi så bevidste om, at der må findes en guddommelig idé? Kan Uranus hjælpe os med at finde en forklaring? Bærer den mon frø i sjælen? Finder vi forklaringen blandt engle og ældgammel lærdom?

Uranus bliver sommetider kaldt ”Den væltende planet”. Det er egentlig et ganske passende navn, når vi tænker på alle de omvæltende hændelser, den kan præstere i løbet af et menneskes liv. Men vi må ikke glemme, at Uranus også belønner med visdom. Hvis du har lyst til at lære ”Den væltende planet” bedre at kende, er dette foredrag lige for dig.

www.bkimpedersen.dk


Torsdag d. 28. marts kl. 19 – 21

8 nøgler til at åbne horoskopet

Foredrag ved diplomastrolog Sune Andersen

Et horoskop er så komplekst og rummer så mange informationer, at det er let at føle sig overvældet.

Der er mange måder at fortolke et horoskop på.

Foredraget introducerer en let tilgang til hurtigt at danne sig et overblik over det væsentlige og gå lige til kærnen – som en forberedelse til samtalen med klienten.                                                  

Sune Andersen
Sune blev diplomuddannet astrolog fra Skandinavisk Astrologi Skole ved Claus Houlberg, 2007 og har været praktiserende astrolog siden.

Har desuden videreuddannet sig hos den amerikanske astrolog Noel Tyl, 2014.

www.lysetskilde.dk


Torsdag d. 25. april kl. 19 – 21

Årets udviklingsrejse gennem de tolv stjernetegn

Foredrag ved Kenneth Sørensen, MA Psykosyntese

Solens passage gennem de 12 stjernetegn aktiverer en række energifelter i den kollektive bevidsthed, som vi kan udnytte i vores personlige og spirituelle udvikling. Der er med andre ord, tidspunkter på året, hvor det er lettere og mere gunstigt at udvikle mod, disciplin, sensitivitet, motivation etc.

Når vi lærer at leve i overenstemmelse med de astrologiske cyklusser og den psykologiske vejrudsigt, så fungerer vi som en intelligent og samarbejdede hjernecelle i den store planetariske bevidsthed.

Foredraget vil gennemgå de tolv stjernetegns indflydelser og give et bud på en energi- og bevidsthedsbaseret astrologi.

www.kennethsorensen.dk


TEMADAG

Søndag d. 3. marts kl. 10 – 16

Simpel MC-akse korrektion

Temadag med Kim Dam Petersen, Diplomastrolog FAS

Korrektion er kunsten at sikre fødselstidspunktet for en klient, astrologisk set, er korrekt – dvs. kunsten at sikre en overensstemmelse mellem centrale hændelser udpeget af klientens horoskop og centrale hændelser oplevet af klienten.

Om formiddagen beskrives teorien bag Simpel MC-akse korrektion og det demonstreres med et par eksempler, hvor let det er at bruge metoden i dag, da man kan få en PC til at lave en MC-akse tidslinjetegning, der udpeger horoskopets centrale hændelser. Dette betyder, at man som astrolog slipper for beregningsarbejde og kan koncentrere sig om selve korrektionen.

Om eftermiddagen vil deltagerne få mulighed for afprøve metoden på hinanden i grupper. Bring dine fødselsdata med dig, helst officielle fra din fødselsattest, hvis du har lyst til at være kanin og få dit fødselstidspunkt korrigeret. Bring også gerne en PC med – hver gruppe har brug for en PC til at lave tidslinjetegninger.

Astrologiprogrammet Live Horoscope vil blive brugt. Programmet er gratis og på dansk. Hvis du bringer din PC med, kan du få programmet installeret.

Kim Dam Petersen
Kim har udviklet astrologiprogrammet Live Horoscope, og har tidligere holdt foredrag og temadage i Astrologisk Selskab.

livehoroscope.dk


TIL TOPPEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.