Betaling

Fornyelse af medlemskab - hvordan?

Medlemskabet bliver fornyet én gang om året ved årsskiftet. Betalingen falder omkring 10. januar.

1) Du modtager, typisk i december, en mail med titlen “Fornyelse af medlemskab i Astrologisk Selskab”. I mailen opsummeres, hvilken typer medlemskaber, du kan vælge imellem.

2) Du vælger type af medlemskab og betaler herefter beløbet til Merkur Bank (8401) 118 0209 eller MobilePay 16 858

3) Husk samtidigt at sende en mail til på hvor du angiver hvilket medlemskab, du ønsker, samt den email, som er knyttet til medlemskabet.

4) Du modtager senere en mail med titlen “Velkommen til Astrologisk selskab 202X”, hvori det fremgår, hvad der er adgang til i dit medlemskab samt adgangskoden til medlemsområdet på hjemmesiden.

Det betyder, at der kommer en ny adgangskode hvert år.

PRISER 2024

Betaling ved arrangementerne - hvordan?

Betaling afhænger af typen af medlemskab – se evt. figuren nedenfor.

  • Nogle arrangementer kræver ikke tilmelding, men af praktiske hensyn vil vi gerne vide, om du kommer. Du kan tilmelde dig via “TILMELD“.
  • Det er muligt at betale direkte, når man tilmelder sig via “TILMELD” eller der  kan betales for sin deltagelse via MobilePay eller kontant, når du møder op.
  • Hvis du gerne vil betale for arrangementet på forhånd, kan du betale med MobilePay´eller bankoverførsel. HUSK at skrive navn og arrangements navn sammen med overførslen. Dette giver os mulighed for at se, hvem og hvad du har betalt for.
  • For arrangementer der kræver tilmelding, skal du tilmelde sig ved at sende en mail til . I mailen  skriver du, hvilket arrangement du betaler for. Hvis du er medlem, så venligts angiv medlemskabs-type – og hvis du er gæst, så skriv “gæst”. Dette for at sikre at vi forstår, hvad du tilmelder dig – der er jo mange muligheder at vælge imellem. Du kan betale med bankoverførsel eller med MobilePay.
Merkur Bank (8401) 118 0209 eller MobilePay 16 858
 ,