Medlemskab

Du betaler for 1 års medlemskab ad gangen, når du melder sig ind.

Som medlem får du desuden adgang til at se alle (100+) tidligere foredrag i vores netbiograf AstroBio. Så der er rigeligt af spændende astrologisk materiale at gå på opdagelse i foruden vores fysiske arrangementer – som vi har hele 30-35 af om året!

Bliv medlem i 2024 - hvordan

For at blive medlem af Astrologisk Selskab bedes du gøre følgende:
Step 1. Vælg medlemskabs-type (fagmedlem, bonusmedlem, standardmedlem, studiemedlem eller AstroBio-medlem) – se mere om typer medlemskab og priser nedenfor.
Step 2. Overfør beløbet til Merkur Bank (8401) 118 0209 eller MobilePay 16858 (fem cifre) og husk at skrive dit navn når du laver overførslen (det navn der skal stå som medlem).  
Step 3. Send en mail til vores Kasserer med følgende informationer: 1) Type medlemskab  2) Hvilken email der skal knyttes til medlemskabet 3) Navn og 4) Evt. telefonnummer og adresse.
Step 4. Når vores kasserer har fået din indmeldelse via mail, tjekkes overførslen af beløbet, og du vil inden for ca. en uge modtage en mail retur med et velkomstbrev.

Hvad får du for dit medlemskab i 2024?

5 forskellige typer medlemskaber

Fagmedlem: 700,-
Adgang til alle film i Astrobio + gratis adgang til almindelige arrangementer. Desuden adgang til at kalde sig Astrolog FAS (Fag-medlem af Astrologisk Selskab) Medlemskabet kræver diplom fra en diplomgivende astrologiskole.

Bonusmedlem: 650,-
Adgang til alle film i Astrobio + gratis adgang til almindelige arrangementer, på temadage betaler du halv pris. Medlemskabet er for dig, som ikke er uddannet astrolog (fra diplomgivende astrologiskole), men som ønsker fordelene ved et Fagmedlemsskab.

Standardmedlem: 500,-
Adgang til alle film i AstroBio + gratis adgang til alle caféaftener + adgang til alle øvrige arrangementer til halv pris.

Studiemedlem: 350,-
Studie-medlem er et fagmedlemskab til halv pris, som tildeles medlemmer, som er studerende ved diplomgivende astrologiskoler.

AstroBio-medlem: 300,-
Adgang til alle film i AstroBio. Her kan alle være medlem, uanset hvor på kloden, du er. Temadage og webinarer får du til halv pris, og du er naturligvis velkommen til alle øvrige arrangementer, hvor du betale fuld pris i indgangen.

Opgradering af eksisterende medlemskab - hvordan?

Hvis du har brug for en opgradering af sit eksisterede medlemskab, er der mulighed for at ændre det ved at betale prisforskellen mellem eksisterede medlemskab, og det medlemskab, du ønsker. Opgraderingen virker resten af den nuværende medlemsperiode.

Indbetal forskellen mellem det gamle og det nye medlemskab til Merkur Bank (8401) 118 0209 eller MobilePay 16858 (fem cifre) og send også en mail til om, at du opgraderer dit medlemskab. På den måde er det nemmere at få dit medlemskab rigtigt, så vi kan sikre, at du har adgang til det, som er knyttet til dit medlemskab.